Mobles cuina

A Cuina Estudi Vilanova Sardà som distribuïdors de ModulCuin S.A, empresa amb més de 30 anys treballant fabricant cuines. Això ens permet oferir uns mobles que estan fabricats especialment per cada una de les cuines que projectem ‒ cuines a mida ‒ amb la tranquil·litat de que tots els avançaments tecnològics que van apareixent al mercat es van incorporant als nostres productes: tant a nivell de fabricació, de materials estructurals, com de ferramentes i complements. I, junt amb l’amplia gamma d’acabats i una gran varietat de colors, podem dissenyar la cuina que cada espai necessita.

Aquests son els nostres acabats:

Laminats / Estratificats
El laminat és una làmina d’alta pressió encolada damunt d’un tauler d’aglomerat, també conegut com a fòrmica. És un material econòmic, resistent als cops i fàcil de netejar.

Polilaminades
Les portes d’aquest tipus es fabriquen amb DM recobert de PVC, inclosos els cantells, donant uniformitat a tota la porta. Són fàcils de netejar i resistents a la humitat.

Fusta
Les portes de fusta poden ser massisses o retxapades. La fusta és un material natural, càlid i acollidor.

Lacats
Les portes es fabriquen amb DM sobre les que s’apliquen diverses capes de pintura. Poden lacar‐se amb acabat brillant o setinat. Pel seu acabat sense cantells vistos és un material exclusiu i d’alta gamma.