Cuina Estudi

A CuinaEstudi _ Vilanova Sardà som professionals de la cuina. No perquè siguem uns molt bons cuiners – que n’hi ha algun‒ sinó perquè junts formem un equip especialitzat en aquest tipus d’espais. Aquest coneixement ens ve donat tant per la llarga experiència que tenim en el món de la cuina ‒ que remunta a més de 20 anys‒ com per la formació especialitzada que hem rebut.
Entenem que el procés de fer‐se una cuina és diferent per a cada persona, però alhora, sabem que a la major part dels habitatges la cuina ha esdevingut o esdevindrà “el cor de la llar”‐ Així doncs, podem dir que escoltem, dissenyem i muntem, sempre amb l’objectiu de que el resultat final sigui un espai útil i funcional ‒ tal com han de ser les cuines ‒ i que alhora s’adapti als gustos estètics dels qui l’han de gaudir i sobretot que s’ajusti al seu pressupost.
Ja ho saps, tan si ets un particular com un professional i vols fer una cuina, et podem ajudar, ja sigui obra nova, reforma o renovar la cuina que tens ara.

Com fer‐ho?

Primer pas
Pensa quines són les necessitats i acota el pressupost.
La cuina ha de ser pràctica i funcional, però alhora còmode i t’ha d’agradar estèticament.
Busca referències: parla amb amics, familiars o coneguts, i deixa que et guiïn cap a un professional de la teva zona: als estudis de cuina projectarem les teves necessitats.

Segon pas
Fes‐te preguntes com ara: T’agrada cuinar? L’utilitzaràs per menjar‐hi? Quin espai tens? Quants sou a la família? Tens fills petits? Quins electrodomèstics hi hauràs de col∙locar?…
La resposta a aquestes preguntes et portaran cap al tipus de cuina que et cal.

Tercer pas
A Vilanova Sardà t’atendrem, t’aconsellarem i et farem un projecte d’acord amb les necessitats de l’espai i ajustat al teu pressupost.
Tant si necessites una cuina nova, com si vols renovar la que tens, t’ajudarem. Vine’ns a veure, o contacta amb nosaltres!